Thermal Hotel***superior - Mosonmagyaróvár

Foglaljon 2x olcsóbban!

Foglalásain keresztül gyűjtsön pontokat és fizessen mindig kevesebbet beváltóhelyeinken! Szolgáltatásunk ingyenes.

Még nincs kártyaszámom, szeretnék ingyenes pontgyűjtőkártyát
10 000 Ft értékű ajándékponttal! Részletek a kedvezménykártyáról
Rendelkezem kártyaszámmal a lejjebb megadott e-mail címemen.
Nem szeretném a pontgyűjtőkártyát, és a vele járó kedvezményeket.
Érdeklődni szeretnék, kötelezettség nélkül
Foglalni szeretnék, elfogadom a lemondási feltételeket.
Érkezés: Éjszakák:
Szobák száma:
  Felnőtt Gyerek Gyerek(ek) életkora
1. szoba
Megjegyzés:
Telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 9-17 óra között: +36-30-985-8991
E-mail: szallasfoglalas@utisugo.hu
E-mail cím
Név
Telefon
Kedvezmény kupon
A legjobb áron foglalhat amit a szálláshely szerződésben garantál.
Nincs foglalási díj a szállásfoglalás, ügyintézés nálunk díjmentes.
Ön közvetlenül a szálláshelynek fizet mi nem kérünk előleget, kártyagaranciát.
Közelítő kalkulált ár Pontkedvezmény Kalkulált fizetendő ár Ajándékpontok
0 Ft 0% (0 pontért) 0 Ft 0 pont

A fenti, automatikus kalkuláció során megjelenő ár tájékoztató jellegű!
Ajánlatnak semmilyen körülmények között nem minősül! Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk ettől eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár. A fenti kalkulátor árazáskor a választott csomagajánlat alapárát használja a beállított dátumtól függetlenül.
A klakulátor nem veszi figyelembe a gyerekkedvezményekre vonatkozó korhatárokat és értékeket, egyedi akciókat, felárakat, kizárásokat és egyéb árat módosító feltételeket, létszám tekintetében a felnőttek számán kívül a gyermekként jelölt 2 éves kor feletti létszámot veszi figyelembe 50%-os közelítő árkedvezménnyel.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így a fenti kalkuláció sem érzékeny ezekre az árváltozásokra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-30-985-8991-es telefonszámon.

Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk az oldalon megjelenő áraktól eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár függetlenül az érvényességi időn belül változó áraktól és a tényleges lekérés dátumától.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így oldalunkon sem jelennek, csupán az előzetes kalkulációnál kerülnek alkalmazásra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén természetesen módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni és ilyen esetben erre felhívjuk figyelmét is.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-30-985-8991-es telefonszámon.

Thermal Hotel***superiorMosonmagyaróvár - szállásfoglalás

Nyugat-Dunántúl / Mosonmagyaróvári / Győr-Moson-Sopron / Mosonmagyaróvár / Thermal Hotel***superior

Wellness Sport, aktív pihenés Városlátogatás Gyógyturizmus
STÍLUS
Wellness, Sport, aktív pihenés, Városlátogatás, Gyógyturizmus
TELEPÜLÉS
Mosonmagyaróvár
SZÁLLÁS TIPUSA
Hotel ***
CÍM
9200 Mosonmagyaróvár, Kolbai Károly utca 10.

Thermal Hotel***superior Mosonmagyaróvár

A vadregényes Szigetköz egyedülálló természeti adottságaival, növény- és állatvilágával számos lehetőséget nyújt az aktív pihenésre vágyóknak.

A vizek városának is nevezik, hisz a Mosoni - Duna partján terül el, átfolyik rajta a Lajta, kisebb malomágak, árapasztók. A történelmi belváros ma is őrzi középkori erődített város és vár emlékeit. Védett barokk épületek, szűk utcácskák, hangulatos fahidak színesítik a városképet. Kedvező adottságai vannak itt a tereplovaglásnak és a kerékpáros turizmusnak, a Szigetköz vízi világa pedig kitűnő lehetőséget teremt a vízparti üdülés és a vízi sport számára. A város legértékesebb kincse azonban termálvize, amely besorolása szerint Európa öt legjobb hatású gyógyvize közé tartozik.

Az 1999-ben épült háromcsillagos gyógyszálló a belvároshoz közel, a termálfürdő területén helyezkedik el 47 kétágyas-, fürdőszobával (zuhanyzó/ WC), televízióval, telefonnal és minibárral ellátott - szobával, illetve 3 apartmannal.

A szállodában orvosi rendelő, gyógyrészleg és fogászat található. A felüdülést sóbarlang, masszázs, szolárium, kozmetika, pedikűr, manikűr és fodrászat biztosítja. Ezen kívül nemzetközi és hagyományos magyar ételválasztékot kínáló étterem és 25 fős különterem, valamint parkoló áll vendégeink rendelkezésére. Wellness termünk finn szaunával és pezsgőfürdővel várja a feltöltődni vágyókat.

Vegyük számba, hogy mi mindennel várjuk vendégeinket. A természetjáró turisták páratlan tájakat járhatnak be, vagy akár kerékpárjainkat igénybe véve két keréken csodálhatják azt a lenyűgöző élővilágot, mellyel a Duna partvonalán találkozhatnak. A víz szerelmesei sem maradnak program nélkül, részt vehetnek kajak- és kenutúrákon, valamint kipróbálhatják a dunai horgászást. Különösen kedvelt az egész városban a kisvonatos városnézés, melyet télen sem kell nélkülözniük a turistáknak. És ha mindez még nem volna elég! Dunakilitin, Mosonmagyaróvártól alig néhány kilométerre, a festőien szép Princess Palace kastély parkjában a golf iránt rajongók is megtalálhatják a számukra idilli elfoglaltságot. Mosonmagyaróváron több pályán, salakos és műanyag talajon is játszhatnak teniszt, akár órákat is vehetnek, ha hosszabb ideig tartózkodnak nálunk. Ha kedvesét szeretné ámulatba ejteni egy sétakocsikázással a Szigetközben, mi ebben is az Ön segítségére lehetünk. A kalandot keresők figyelmébe ajánljuk a dunaszigeti paint ball pályát, amely kíváló helyszíne lehet egy csapatépítő tréningnek is. Persze a legkisebbekről sem feledkeztünk meg. A dunaszigeti kecskefarm kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a városi gyerekek is megismerkedjenek a tanyai élet mindennapjaival és a sajtkészítés mesterségével. S mi lehetne szebb zárása egy élményekben gazdag napnak, mint megpihenni pálinkát kóstolgatva kellemes társaságban egy európai színvonalú látvány főzdében.

Nagyításhoz kattintson a képre!
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló, Konferencia terem, Pénzváltás, Ajándékbolt, Étterem, Vegetáriánus konyha
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás (WiFi), Minibár
  • Szépség szolgáltatások
    Kozmetika, Fodrászat, Szauna, Masszázs (masszázs- kezelések, Plasztikai sebészet), Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Hideg vizű fedett medence, Meleg vizű fedett medence, Hideg vizű szabadtéri medence, Meleg vizű szabadtéri medence (7 db különféle hőmérsékletű szabadtéri és fedett úszó-, élmény és gyógymedence)
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (pénteken élőzene, Termál víz, Gyógyászati részleg- fizikoterápia, tangentor, iszappakolás, szénsavfürdő, galvánkezelés, gyógytorna, sóbarlang)
fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    9 - 12 éves korig 50 % kedvezmény a pótágy és az étkezések árából
Gyerekek    4 - 8 éves korig a pótágy és a reggeli ingyenes, a félpanziós vacsora árából 50% kedvezmény
3 éves korig ingyenes